Onze Aktiviteiten

Dagtochten en meerdaagse touringcarreizen voor gezelschappen.


Naast het z.g. maatwerk bieden wij een programma met "tourtips"voor bewoners van o.a. zorgcentra. Per luxe touringcar over bekenden maar vooral onbekende wegen. Alle tours worden begeleid door een kundige reisleid(st)er. De horecabedrijven zijn toegankelijk voor minder valide passagiers.
Het programma met "tourtips" wordt u op verzoek toegestuurd.

 

Vakantie-arrangementen "All over the world"


Wij zijn u graag behulpzaam bij het realiseren van uw vakantie-arrangementen. Ruim 30 jaar ervaring in het organiseren en uitvoeren van reizen zorgt voor een weloverwogen en passend reisadvies.
Wat is er plezieriger dan om goed voorbereid en gedocumenteerd op reis te gaan!

 

Organisatie van feesten en evenementen


Heeft u iets te vieren? Een huwelijk, jubileum of promotie? Wij regelen alles overeenkomstig uw wensen en bedenk dat er binnen het beschikbare budget een passende activiteit wordt geboden! Van swingende party met medewerking van de Sixtiesband "
The Mike Gill Band" tot en met een puzzelrit vol hindernissen.

 

Incentive reizen voor bedrijven


Beloningsreizen voor medewerkers van bedrijven en instellingen. Extra inzet wordt beloond met een reis(je). Voor ieder budget een passend arrangement en de fiscus betaalt er meestal ook nog wat aan mee! Incentives werken beslist motiverend. En daar is het u en ons om te doen!

 

"Railhobbyreizen "


Ieder jaar verschijnt er een apart reisprogramma voor railhobby-enthousiasten. Bezoeken aan o.a. openbaar vervoersbedrijven, stoomtreinen en railmusea in binnen- en buitenland. En dit alles in combinatie met toeristische- en cultuurhistorische evenementen. Het reisprogramma sturen wij u op aanvraag graag toe. Zie tevens de website van
www.railhobbyreizen.nl.

 

Vervoer per vliegtuig, boot, trein en luxe touringcar


Vliegreizen per charter of lijndienst, overtochten met luxe ferrieschepen, treinreizen of vervoer met een luxe touringcar. Wij offreren graag het door u gewenste vervoer. Geen bestemming is ons te gek en ... wij brengen u misschien wel op goede ideeŽn.

 

Reiscocktails "Kort, smaakvol en relaxed"


In ons aparte programma met "reiscocktails" vindt u interessante bestemmingen voor een paar dagen er-tussen-uit. De arrangementen worden op uw eigen wensen toegesneden en u ontvangt voor vertrek een volledig uitgewerkt persoonlijk programma.

 

Educatieve reizen voor studenten


Korte reizen voor studenten vanaf ca. 18 jaar. Naast vermaak wordt ook ruim aandachte besteed aan educatieve elementen. Onze ruime ervaring met dit soort arrangementen nemen u bij voorbaat al een heleboel werk uit handen.

 

Reis- en annuleringsverzekeringen


Wij verzorgen al uw reis- en annuleringsverzekeringen, dus ook groeps- en schoolreisverzekeringen. Wij doen dit i.s.m. de "Europeesche" de grootste verzekeraar op dit gebied. Have fun. Enjoy the world! Maar loop geen risico's die u niet kunt overzien.

 

Touringcarbedrijf lubbe reizen


Per 1 januari 2011 wordt ons vervoer verzorgd door Touringcarbedrijf Th. Lubbe Reizen uit Zoeterwoude. Het bedrijf beschikt o.a. over touringcars met capaciteit van 15 tot en met 87 zitplaatsen. Voor minder valide passagiers staan luxe touringcars met liftinstallatie ter beschikking. Het bedrijf bezit de kwalificatie "KEMA Keurmerk Busbedrijf ".

 

Trainingen en Opleidingen


In samenwerking met erkende opleidingsinstituten verzorgen wij o.a. toeristische trainingen en opleidingen voor (aankomende) reisleiders en touringcarchauffeurs.Wij leveren maatwerk voor touringcarbedrijven met het "KEMA Keurmerk Busbedrijf"met o.a. cursussen Touringcarvervoer Nationaal en Internationaal.